Ga naar home

Nacht Wacht logo

OVER

Opgericht door de gebroeders Hagen, afkomstig uit Arnhem, is Nachtwacht hun geesteskind dat voortkomt uit een liefde voor techno en evenementen. Al op jonge leeftijd werden de broers blootgesteld aan de wereld van feesten en eventorganisatie. Hun vader Robin bedacht o.a. Free Your Mind en The World Living Statues Festival.

Naam

Nachtwacht is een feest wat haar naam dankt aan de locatie van de eerste editie: het inmiddels gesloten Rembrandt theater in Arnhem.

Toen in Arnhem bekend werd dat het statige en iconische Rembrandt theater op 31 december 2022 zou gaan sluiten, werd er in die nieuwjaarsnacht nog één laatste rave gehouden, als ode voor hetgeen dat deze stadsbioscoop in de afgelopen bijna 70 jaar heeft betekent voor Arnhem en haar inwoners heeft betekent. Die laatste nacht, hield Arnhem de wacht.

Rembrandt Arnhem

Nachtwacht staat voor de sfeer en kracht die de raves uit de jaren 90 in Nederland hebben achtergelaten. Tezamen met een passie voor de moderne (hard)techno komt dit tot uiting in mooie producties die in Nederland uniek zijn.

Het team achter Nachtwacht bestaat uit jonge enthousiaste liefhebbers van techno die elk met hun eigen ervaring in productiewerk en organisatie de feesten van Nachtwacht tot een succes maken en telkens naar een nieuw niveau tillen.

Wie weet zien we je snel en houden we ‘s nachts samen de wacht.

Nacht Wacht NYE special